Succéstart för God of War

I ett pressmeddelande berättar Sony att den globala försäljningen av God of War överstigit 3,1 miljoner exemplar bara tre dagar efter att spelet lanserats. Det gör spelet till den snabbast säljande egenutvecklade titeln från Sony någonsin till Playstation 4.

God of War, skapat av Santa Monica Studios. är den första utgivningen i serien på åtta år. Det har beskrivits som som ett vackert och djärvt omtag av den ikoniska serien. Billy gav spelet  en nia i betyg i sin recension och skrev att ”God of War är verkligen det spelet du ska sätta tänderna i nu.”

– Jag skulle personligen vilja tacka alla de miljoner fans runt om i världen som bestämde sig för att följa med på Kratos senaste äventyr. Ert stöd är inspirerande och anledningen till att vi vågar utmana oss själva bortom spelets gränser. Jag vill också tacka vårt fantastiska team på Santa Monica Studios. Vår passion för storytelling är obestridlig, och vi låter oss aldrig begränsas av det konventionella. Vi ser fram emot att höra ännu mer om hur fans gläder sig åt spelet och skapar nya minnen som kommer att leva kvar i årtionden framöver, säger Shannon Studstill, vice vd produktutveckling och vd för Santa Monica Studios.

 

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.