Summer Game Fest: Allt som utannonserades på Guerilla Collective Showcase 2023

Crypt Custodian

Ett metroidvania till, där du spelar som en katt som sköter hand om en gravplats. Spelas från fågelperspektiv. Med en svart katt i huvudrollen kan jag inte annat än vilja åtminstone prova. Det har ju rätt genrebeskrivning.

Släppram: 2024.

Gori: Cuddly Carnage

Du spelar som en katt(!) i en tredimensionell cyberpunkmiljö(!) med en svävarbräda som främsta vapen(!). Brädan kan skjuta raketer. Det här låter för vilt för att inte följa upp så småningom.

Släppram: 2023 (demo finns!).

Grime: Tinge of Terror (DLC)

Nytt nedladdningspaket till ett svårt actionäventyrsspel jag inte visste fanns. Hmm …

Släppram: Ute nu!

Dawn of the Monsters: Arcade Edition (DLC)

Delvis en fri uppdatering; delvis ett betalt nedladdningspaket. Det handlar om flera nya spellägen och karaktärer. Man kommer också att kunna välja nya röster – på japanska. Goda anledningar att återbesöka denna moderna ”brölarklassiker”.

Släppram: Snart.

One Lonely Outpost

Farming sim in space~. Det här ger bra vibbar, även om bondesimulatorer inte är min grej. Fast å andra sidan, det lite sci-fi-iga Harvestella fick ju mig på knall fall, så vem vet?

Släppram: 26 juni 2023 (som Early Access).

Echoes of the Plum Grove

En till bondesimulator, denna gång i en barnboksvänlig, nästan Paper Mario-aktig stil. Det ser helylle ut, och lär även det hamna med i Wholesome Direct senare i festivalen.

Släppram: 2024.

Sugar Shack

Väldiga Animal Crossing-vibbar över det här. Hela stilen och färgvalen låter inte inspirationskällan förnekas. Och varför skulle det? En mysformel som funkar, helt enkelt.

Släppram: Ingen ännu.

Everholm

En isometrisk bondesimulator med aspekter av utforskande. Är bondesimulatorer lite överrepresenterade här? Månne gör kameraperspektivet Everholm någorlunda unikt i sammanhanget dock.

Släppram: 2024.

Vengeance of Mr. Peppermint

Mer övervåld, inte helt olikt Kunio-Kun-spelen (däribland River City Girls). Ser brutalt och roligt ut.

Släppram: 3 kvartalet 2023.

Good Heavens!

Slumpgenererat sandlådespel där du kan leka jägare, samlare, bonde (så klart) med mera. Detta är för upp till 8 spelare samtidigt, och världen som utlovas är helt öppen.

Släppram: 2024.

0 Delningar
FöregåendeSida 7 av 9 Nästa

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.