Ett helt Nintendo Direkt tillägnat kommande Super Mario Bros. Wonder

Under gårdagens Super Mario Bros. Wonder Direct visade Nintendo nästan 15 minuter av filmklipp med nya spelsekvenser, nya power-ups och Wonder-effekter från det kommande Switch-spelet Super Mario Bros. Wonder.

Super Mario Bros. Wonder är det första 2D-sidscrollande Super Mario Bros-spelet på över 10 år. Mario har tagit sig till kungariket Flower Kingdom, en palts som bjuder på nya fiender och nya power-ups. passa på att fånga en Wonder Flower som skapar överraskande effekter som du måste se för att tro på.

I Super Mario Bros. Wonder bjuder prins Florian in Mario och hans vänner till Flower Kingdom, ett inte så avlägset land strax bortom Svanpriket. Men Bowser vill som vanligt sätta käppar i hjulet för vår trinde rörmokare. Bowsers krafter sprider kaos över landet. Nu är det upp till Mario och hans vänner att stoppa Bowser och rädda kungariket. Ja, vi har hört det förut.

Flower Kingdom består av sex olika världar som omger öarna Petal Isles, vilket ger dig totalt sju områden att utforska. Färdas över flera öar, dyk ner i havet och utforska grottor. I varje värld väntar ett stort utbud av banor, och du kan till och med gå fritt genom öppna områden som du hittar på världskartan.

Wonder Flowers lever på världens mystiska krafter och frigör dem när de blommar. När du vidrör en Wonder Flower på en bana utlöses en Wonder-effekt som orsakar dramatiska förändringar. Rören kan börja röra sig, terrängen kan luta, ditt perspektiv kan förändras eller så kan du sväva genom rymden. Det finns till och med Wonder-effekter som kan förvandla din karaktär till en Goomba eller en Spike-Ball.

Förutom Mario kan du också spela som Luigi, Peach, Daisy, den blåa Toad eller gula Toad, och till och med Toadette. De fungerar alla på samma sätt, så välj din favorit eller blanda det med någon annan. Yoshis och Nabbit tar inte skada, så de är ett smart val om du letar efter en mer lättsam upplevelse.

I Super Mario Bros. Wonder debuterar nya power-ups som Elefantfrukten, som gör att Mario och några av hans vänner kan förvandlas till elefanter. Använd din vikt och din snabel för att attackera fiender, förstöra block och springa över stora gap.

Låt inte dina fiender härska obehindrat: När det gäller fiender kommer du att stöta på nya förrädiska sådana när du traskar genom Flower Kingdom. Hoppycats kopierar dig och hoppar när du hoppar. Melon Piranha Plants spottar ut frön från sina munnar. Kondarter flyger mot dig och sticker in sina näbbar i dig. Maw-Maws äter allt som kommer för nära deras gapande munnar. Det finns många nya fiender för dig att upptäcka.

När du spelar online i Super Mario Bros. Wonder har du möjlighet att skapa ett rum för att umgås med dina vänner. I ett delat rum kan du se vilka banor dina vänner spelar, spela samma bana tillsammans och till och med förvandla de flesta banor till en vänskaplig tävling.

Super Mario Bros. Wonder släpps den 20 oktober.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.