Wargaming skänker stor del av intäkterna till Ukraina

Wargaming älskar man krigsspel, men avskyr verkliga krig. Ämnet har varit särskilt känsligt eftersom företaget har en hel studio i Kyiv som arbetar hårt med World of Tanks och andra produkter trots alla de fasor deras land lever igenom varje dag.

Under den senaste tiden har Wargaming bidragit till donationer för att hjälpa de ukrainska civila, inklusive en miljon dollar som donerades till medicinsk hjälp och utrustning under den första veckan av kriget och 100 000 dollar som donerades till offren för sprängningen av Kakhovka-dammen och flera andra insatser. Hundratals av våra bolagets har gjort donationer genom sin egen initiativkraft samlat in 200 000 euro för att köpa ambulanser till ukrainsk sjukvårdspersonal.

Nu bjuder Wargaming in alla spelare att gå med i stödet för dem som har påverkats av kriget genom att lansera välgörenhetsprojektet — WargamingUnited, en manifestation över sex av studions spel: World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends och World of Warplanes. Varje spel kommer att erbjuda speciella Ukraina-tematiska paket med element skapade av konstnärer på Wargaming Kyiv-studion. Med dessa tidsbegränsade erbjudanden kan spelarna inte bara hjälpa dem i behov, utan också få värdefullt innehåll i spelet samtidigt som de visar sitt stöd.

Wargaming kommer att donera 100 % av varje köpt ”Wargaming United”-paket via UNITED24, Ukrainas officiella insamlingsplattform, för att köpa ambulanser till Ukraina. Varje finansierad ambulans kommer att hjälpa till att rädda hundratals liv.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.