Svensk färgmättnad på Switch: Colors Live

Måla mig som en av dina franska flickor.

Den 13 maj lanserades Kickstarter-kampanjen för svenskutvecklade Colors Live. Colors Live är uppföljaren till 2012 års Colors! 3D till Nintendo 3DS. Spelet kombinerar uppdragsbaserad gameplay i spelläget Colors Quest med det fria tecknande som gjort originalspelet omtyckt. Sidan Colors Gallery där användare kan ladda upp sina alster från spelet/spelen finns också fullt integrerat i denna nya titel.

Colors Live är än så länge exklusivt till Nintendo Switch och kommer att lanseras tillsammans med en tryckkänslig penna, SonarPen, som är tänkt att ge en mer verklighetstrogen känsla till spelet. Ett paket med grundspelet (som digital nedladdning) och SonarPen kommer att kosta cirka 370 kr och motsvarar nivå 2 på Kickstarter-sidans donationstabell. Släppet av Colors Live är planerat till augusti i år. Med tanke på att kampanjen nådde sitt mål på knappa åtta timmar är det verkligen inte långt borta. I skrivande stund är målet det totala beloppet strax under 300 000 svenska kronor, vilket är det dubbla av målbeloppet 150 000.

Mer information om Colors Live och hur du kan vara med och finansiera finns på spelets Kickstarter-sida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.