Ta en närmare titt på plasma-pistolen i kommande Dead Space-remaken

Det är en drygt en månad kvar innan Dead Space-remaken får se dagens ljus. Redan nu satsar utvecklaren Motive Studios energi på att marknadsföra skapelsen. Förutom grafiken, ljudet och storyn har turen kommit till den legendariska plasma-pistolen. Plasma Cutter var startvapnet i de två tidigare Dead Space-spelen och kunde användas spelet ut för den som ville och vågade.

I filmklippet berättar utvecklarna hur man tänkt kring skjutdonet och vad som blivit annorlunda den här gången. Se filmen och avgör själv kring förändringarna som väntas komma.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.