Utvecklare avslöjar mer information om Dead Space-remaken

Sommaren 2021 avslöjade EA att Dead Space skulle få en remake till nästa generations spelkonsoler. Studion bakom satsningen – Motive Studios – har inte dolt sina avsikter hur spelet ska behandlas inför allmänheten och därför valt att vara öppna med utvecklingsarbetet.

Den här gången har teamet deltagit en hearing där de avslöjar mer om det pågående arbetet. I videon kan tittarna se förändringarna med nyversionen som utvecklarna pedagogiskt förklarar. Grafiken och ljudet är bitarna som kommer få det största lyftet.

Programledaren hymlar inte med sin beundran vad teamet åstadkommit. Troligen är det fler som kommer tappa hakan i marken när spelet släpps tidigt nästa.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.