Var med och rösta på nästa NHL-omslag

Victor Hedman, Nicklas Bäckstrom, Carl Hagelin och Gabriel Landeskog. Det är namnen på de svenska spelare som har chansen att få pryda omslaget till NHL 14 som släpps senare i höst. 60 spelare har tagit sig till finalen i årets Cover Vote.

Omröstningen kommer att inledas med två preliminära rundor som följs av ytterligare en finalomröstning med de 16 återstående spelarna. Vinnaren av omröstningen kommer att avslöjas under årets Stanley Cup-final. Fans över hela världen uppmanas att rösta så ofta de kan för att öka sin favoritspelares chanser att klara sig vidare från de olika omgångarna för att till slut hamna på omslaget.

Under årets omröstning kan fansen fördubbla sin ”omröstningskraft” genom att använda spelarspecifika hashtags på “Twitter Vote Thursdays”. Varje spelarspecifika hashtag som används på ”Twitter on Thursdays” kommer att räknas som två officiella röster. Fans kan ansluta till konversationer kring omröstningen varje dag genom att använda #NHL14CoverVote på Twitter och Instagram.

Röstar gör man på NHL.com/covervote

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.