Ta med FUT till din nya konsol

EA Sports avslöjar att det kommer att vara möjligt för spelare att ta med sig sin FIFA 14 Ultimate Team-upplevelse till nästa generations konsoler. Användarna kommer att få tillgång till sitt FIFA 14 Ultimate Team-lag, ingame-föremål och coins från både Xbox 360 till Xbox One, och mellan PlayStation 3 och PlayStation 4. Alla förändringar som gjorts i FIFA 14 Ultimate Team kommer att reflekteras på båda konsolerna för att användarna ska kunna spela matcher med sitt lag hela säsongen oavsett konsol.

Dessutom kommer användare som påbörjar sin FIFA 14 Ultimate Team-upplevelse på Xbox 360 eller PlayStation 3, att hålla sig kvar i den division de befinner sig i även när de byter till de nya konsolerna. Efter det att de nya konsolerna släppts kommer användare som klarat av sina divisionsmatcher och turneringar på en konsol att få uppdateringar som gäller på båda konsolerna: mellan Xbox 360 och Xbox One och mellan PlayStation 3 och PlayStation 4. Användarna får även en engångschans att flytta över alla sina FIFA Points mellan Xbox 360 och Xbox One och mellan PlayStation 3 och PlayStation 4.

På respektive plattform (Xbox och PlayStation) kommer FIFA 14 Ultimate Team att dela en gemensam auktionsmarknad för att fansen ska kunna ta del av en rikare och mer omfattande upplevelse med miljontals andra spelare i Ultimate Team-världen, redan från den dag då de nya konsolerna släpps.

Våra fans investerar massor av tid och energi i FIFA Ultimate Team när de skapar sina egna unika lag, och att ta hänsyn till denna investering är mycket viktigt. Vi ville försäkra oss om att ingen investerad tid gick till spillo och att fansen kommer att få full valuta för den investering de gör på Xbox 360 och PlayStation 3 när de sedan tar steget till de nya konsolerna.Matt Bilbey, Senior Vice-President, Group GM, EA SPORTS.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.