Tålamod krävs i veckans Nightfall

Då var det tisdag igen och en ny vecka i Destiny, vilket ställer om raider, crucible och vanguard marks samt heroic- och nightfall-strikerna. Denna gång slumpades Cerberus Vae III fram som veckans utmaning med modifikationerna juggler, som kastar om ammunitionsfördelningen, angry, som gör fienderna tuffare och lightswitch, som gör fiendernas närstridsattacker dödliga.

Det här är en ganska lång och tråkig strike, en av dem som Bungie skall se över inför nästa patch, men den går att snabba på genom att hoppa över vissa sektioner. Hela den första grottan, efter att konsolen i början undersökts, går att springa igenom. Ingen fara om du dör här, det är ingen respawnrestriktion. Sedan går det att hoppa över alla fiender efter stridsvagnen och innan huvudbasen, där det inte heller är någon restriktion.

Jag rekommenderar voidvapen mot scions och solarvapen mot centurions. Utöver det är det bara att ta det lugnt och använda de starkaste vapnen du har.

Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.