The Elder Scrolls Online – Craglorn live

Har du väntat på mer innehåll i The Elder Scrolls Online är du säkert redan och springer i den nya äventyrszonen. Men jag säger det ändå: Craglorn är nu live och installeras med den nya patchen! Med uppdateringen följer den nya äventyrszonen för spelare i slutspelet, Trials som är tuffa utmaningar för grupper om tolv spelare och en väldigt lång lista på diverse åtgärder och förbättringar. Du kan läsa hela patchlistan här. T. ex. kan Dragonknights glädjas åt att Fiery Breath nu gör den skadan den är tänkt att göra (dvs. mer) och att Burning Embers nu faktiskt helar en när fienden dör.

Vill du istället sätta igång och utforska det nya området Craglorn behöver du bara gå till Mournhold, Wayrest eller Elden Root och hitta uppdragsgivaren som skickar dig vidare.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.