The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion stream flyttad en vecka

Det globala avtäckandet av nästa stora äventyr i The Elder Scrolls Online har blivit flyttad till den 26 januari.

Bethesda och Zenimax Online Studios meddelar att den planerade avtäcknings-streamen planerad för den 21 januari nu blir flyttad till den 26 januari. Detta på grund av rådande politiska förhållanden i USA och insvärningen av Biden.

Klockslag och plats förblir densamma, 23:00 på Bethesdas kanal på Twitch. Den 26 januari.

Sändningen kommer avtäcka nästa stora kapitel i The Elder Scrolls Online vid namn Gates of Oblivion, så förvänta er med tango med demoner och ockulta galningar. Av den teaser trailer vi sett verkar det som att demonprinsen Mehrunes Dagon är ute efter att kuva Tamriel, så det blir upp till oss att sätta kängan i stjärten på den!

Vad vi glömde att upplysa er om i föregående post var att om du länkar ditt The Elder Scrolls Online-konto med ditt Twitch-konto och ser sändningen erhåller du ett husdjur. Din alldeles egna Viridescent Dragon Frog. Hur du länkar ditt konto ser du här.

Viridescent Dragon Frog.
Viridescent Dragon Frog, Twitch-reward.
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.