The Elder Scrolls Online: Greymoor ute nu på konsoler

Nu kan spelare på Playstation 4 och Xbox One gå med i kampen om att frita västra Skyrim från vampyrerna. Stadia får vänta lite till.
Vampyrerna blottar sina tänder på Playstation 4 och Xbox One.

Då var det äntligen dags för spelare på Playstation 4 och Xbox One att kunna åka till västra Skyrim och smiska vampyrstjärt med Lyris Titanborn, när Greymoor nu släppts på konsoler. Efter att du köpt och installerat expansionen skapar du antingen en ny karaktär för att uppleva den nya inledningen – annars tar du bara närmsta Wayshrine till Solitudes hamn. Sedan är det bara att tuta och köra. Missa inte att gå med i arkeologsamfundet i Solitude för att påbörja din resa inom Antiquities – den helt nya aktiviteten i Greymoor.

Är du i valet och kvalet kan du läsa vår förhandstitt av Greymoor, eller läsa lite om det och den årliga berättelsen på The Elder Scrolls Onlines hemsida.

Mitt tips är att vänta tills vår recension av Greymoor är ute i slutet av veckan.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.