The Elder Scrolls Online får två nya assistenter

Många har redan hunnit stifta bekantskap med smugglaren Pirharri som i tilläggspaketet Thieve’s Guild har tjänat spelare med stöldgodshantering. Hon var den första spelarassistenten i ESO vars tjänster gick att kalla på i stort sett överallt. Om bara några dagar introduceras två nya assistenter: bankmannen Tythis Andromo och handelskvinnan Nuzhimeh. Som deras titlar förtäljer erbjuder den ena av dem banktjänster och den andra köper din loot.

Tythis Andromos och Nuzhimehs tjänster kommer kunna köpas för 5 000 crowns styck från och med den 31 mars.

eso assistant 2

Dessa assistenter kan tillkallas nästan överallt förutom i det krigshärjade Cyrodiil och besparar spelare mödan att ta sig till staden för att sälja loot och förvara skatter.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.