The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom får ny trailer och Collectors Edition

Ondskan återvänder till Hyrule och oddsen är emot Link i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Blodmånen är tillbaka.

Att gårdagens Nintendo Direct avslutade med en ny trailer för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom var nästan väntat. Men åh vad tillfredsställande det var att se några fler ögonblick av uppföljaren till ett av de bästa spelen på Nintendo Switch. I trailern ser vi hur ondskan vaknar till liv och ödelägger Hyrule. Vi glimtar också flera nya funktioner så som olika fordon, nya vapen och magiska egenskaper.

Framförallt ser Tears of the Kingdom ut att spela jämn bildfrekvens, trots det enorma miljöerna och många effekterna som täcker skärmen. Om spelet verkligen kör i 30 bildrutor i sekunden på den ganska gamla Nintendo Switch vore otroligt – men samtidigt något jag förväntar mig av ett nytt spel i The Legend of Zelda-serien.

Vad som inte var lika tillfredsställande var utannonseringen att Tears of the Kingdom kommer ha ett rekommenderat pris på 70$ USD, vilket motsvarar cirka 799 SEK. Det vill säga samma pris som många spel till den nyare generationens konsoler går för. Nintendo har sagt att priset för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är noga avvägt och inte en ny trend för Nintendo Switch-spel.

Collector’s Edition och Amiibo

I samband med releasen den 12 maj utökar Nintendo sitt utbud av interaktiva plastfigurer med en ny Amiibo föreställande Link ur Tears of the Kingdom. Denna figur ger material och vapen när du scannar den, samt ett unikt tyg för din paraglider. Andra Amiibos från The Legend of Zelda-serien ger samma också vapen och material, samt tyger för glidaren baserat på vilket spel de tillhör.

Vidare utannonserade Nintendo en Collector’s Edition som innehåller spelet, ett fodral i stål, en art book, ett set med 4 pins, samt en poster i stål.

Priset på Collector’s Edition samt Amiibon är inget vi i dagsläget känner till men räkna med att ge minst tusen papp för samlarutgåvan och 500 för figuren.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom släpps den 12 maj exklusivt till Nintendo Switch.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.