The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom säljer som smör i solsken

Jag håller med, uttrycket smör i solsken är rätt märkligt, men det överskuggar inte det faktum att The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sålde över 10 miljoner exemplar på bara tre dagar,, vilket gör det till det snabbast säljande spelet i Legend of Zelda-serien någonsin. Spelet är också Europas snabbast sålda spel till Nintendo Switch och det snabbast sålda Nintendo-spelet för alla system i Europa. Det skriver Nintendo i ett pressmeddelande.

– Nintendo Switch är på sitt sjunde år och momentum är fortsatt starkt, vilket den här rekordstora lanseringen visar, säger Nintendo of Europes VD, Stephan Bole. Vi är så tacksamma för stödet från fansen vad gäller The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, och ser verkligen fram emot att höra mer om deras äventyr och kreativitet när de går på äventyr i Hyrule.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är en direkt uppföljare till The Legend of Zelda: Breath of the Wild. I spelet bestämmer spelarna sin egen väg genom Hyrules vidsträckta landskap och på de mystiska öarna som svävar i den vidsträckta himlen ovanför. Upptäck nya platser, faror, sevärdheter och pussel som kräver intelligens och kreativitet. Genom att använda kraften i Links nya förmågor kommer spelare att kunna slå tillbaka mot de ondskefulla fiender som hotar kungariket Hyrule.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.