The Martian släpps på nytt via Audible

Hepp

Att påstå att rymden lockar på vårt intresse är ingen underdrift. I alla former av konsumerbar media så har fascinationen och i många fall skräcken för det enorma, okända, kalla oändliga varit en ständig källa för inspiration av olika slag och i mitt tycke är The Martian (boken, kanske fram för allt filmen) ett verk som ger en annan spinn på det. Vad händer om du blir lämnad på mars, alldeles ensam?

Audible har beslutat att ge ut detta verk som en ljudbok och det är ingen mindre än Wil Wheaton, känd från bland annat Star Trek: The Next Generation som står för rösten som kommer guida dig genom alla ord som utgör berättelsen. Jag vet att jag kommer dra hem min utgåva, kommer du?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.