The Outer Worlds släpps nästa vecka, frågar vem du är

Nästa fredag bär det av mot nya världar då Obsidian släpper sitt hett efterlängtade rollspel.
Oavsett vem du är i Obsidians nya rollspel, verkar du omgärdas av trubbel.a

Snart är det dags att bestämma vem du är. Nästa vecka, fredag den 25 oktober, släpps science-fictionrollspelet The Outer Worlds från Obsidian Entertainment. Är du räddaren i nöden som stjärnsystemet Halcyon behöver, eller är du opportunisten som tar tillfället i akt att tjäna pengar? Oavsett vem du är kommer du att omgärdas av problem.

The Outer Worlds börjar med att du vaknar på ett koloniskepp, flera årtionden senare än beräknat och finner dig själv i en konspiration som hotar att förstöra stjärnsystemet Halcyon. Du är variabeln ingen räknade med och din ofrivilliga inblandning är det inte många som uppskattar.

Bli den rymdäventyrare du vill och möt världen där ute med rykande pistoler. Eller en käck personlighet som låter andra slåss för dig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.