The Outer Worlds bjuder på konspirationer och dramatik

Private Division och Obsidian Entertainment har idag gått ut med en ny trailer för The Outer Worlds. Det ger oss en närmare blick av livet i Halcyonkolonin, från de livliga samhällena på Terra 2, till de farliga utposterna på Monarch. Med exotisk flora och fauna, förödande vapen och en mängd av oförutsägbara karaktärer är äventyret alltid runt hörnet.

The Outer Worlds är ett nytt enspelarlir i första person, stöpt i sci-fi- och rollspelsformen. Då du förliser på väg till ett koloniskepp med färdriktning mot galaxens utkant vaknar du årtionden senare. Du vaknar upp mitt i en konspiration som hotar att förstöra Halcyonkolonin. När du utforskar utkanten av rymden träffar du diverse olika grupper, alla med makt som sitt mål. Din karaktär måste bestämma hur den vill att dennes öde ska spela ut sig. I en ekvation styrd av megaföretag är du den okända variabeln.

The Outer Worlds släpps till Xbox One, PlayStation 4 och PC (via Microsoft Windows Store och Epic Games store) den 25 oktober. Nintendo Switch kan se fram emot en release också, men inget datum är satt ännu.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.