The Sims 4 kommer 2014

Ett av världens mest spelade spel får ännu en uppföljare. The Sims 4 lanseras 2014 till både PC och Mac.

Maxis bjöd in några av ”världens största fans” till spelet i morse amerikansk tid. De blev de första i världen som fick information från det kreativa teamet som jobbar med The Sims 4 och de  fick chansen att prata med skaparna. De kommer också att ha kontakt med utvecklingsteamet under hela utvecklingsprocessen.

Maxis berättar om det nya spelet:

”The Sims 4 hyllar simmarnas själ och hjärta och ger spelarna en djupare kontakt med de mest uttrycksfulla, oförutsägbara och charmiga simmarna någonsin. The Sims 4 uppmuntrar spelarna att göra sin värld mer personlig med hjälp av nya och innovativa verktyg och ger dem möjligheten att enkelt dela med sig av sin kreativitet till vänner och andra fans.”

Det låter som att The Sims 4 kommer att ha någon form av Facebook(eller annat socialt medie)-integrering. Att The Sims 4 ”hyllar simmarnas själ och hjärta” kan egentligen betyda precis vad som helst.

En sak är i alla fall säker: För alla Sims-fans därute blir 2014 något att se fram emot.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.