The Surge 2 mottar hyllningar

Nu är det strax över två månader kvar tills det cyberpunk-doftande actionliret The Surge 2 intar folks hem. Spelet har redan snurrats varmt hos en del recensenter, influencers samt vanliga dödliga och mottagandet har hittills hållit sig hyfsat unisont, ”det är fett som fan”.

Vad du har att förvänta är ungefär en blandning av Dark Souls och kommande Cyberpunk 2077, vilket i mina öron låter som en fantastisk blandning. Spelhösten verkar gå åt det dystopiska hållet och det är väl bara att buga djupt inför det. Tycker jag iaf!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.