The Surge kommer ut i ljuset

Tyska Deck13 har publicerat en kommuniké där de offentliggör sin kommande storsatsning – The Surge. Spelet utspelar sig i en avlägsen framtid där jordens civilisation mer eller mindre kollapsat på grund av klimatförändringar och interna konflikter. I det RPG-baserade upplägget ska spelaren utforska omgivningen och bygga upp sin karaktär genom cyberinplantat och vapenuppgraderingar för att kunna bemöta alla fiender och bossar som ställs på vägen.

The Surge släpps 2017 till PC, PS4 och Xbox One. För mer information om spelet kan det ses på den officiella hemsidan (som dock är under uppbyggnad).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.