The Wonderful 101 släpps den 23 augusti!

Planet Jorden är under attack och det enda som kan rädda den är att helt vanliga medborgare blir hjältar för en dag. Ta dig an rollen som superhjälte den 23 augusti när The Wonderful 101 släpps till Wii U. Spelet har utvecklats av PlatinumGames, producenten Atsushi Inaba och regissören Hideki Kamiya.

I The Wonderful 101 styr du över en stor grupp hemliga hjältar som fått lämna sina vanliga liv för att rädda jorden från undergång. Till exempel är Will Wedgewood normalt en lärare på Blossom City Elementary School, men som hjälte går han under namnet Wonder-Red. Tillsammans med andra hjältar måste han skydda världen från elaka aliens, som går under namnet GEATHJERK.

Karaktärerna i The Wonderful 101 definieras av sina unika morfkrafter som gör att de kan gå ihop som en mäktig enhet. Till exempel kan de gå ihop och bilda en enorm knytnäve kallad Unite Hand. Eller varför inte ett stort svärd eller en gigantisk pistol. Denna möjlighet att gå ihop och bilda ett stor vapen blir mer kraftfull ju fler karaktärer som går ihop, så se till att rekrytera så många hjältar som möjligt. Leta efter invånare som ropar på hjälp och ta med dem i ditt team.

I detta spel har Wii U Gamepad viktiga funktioner. Genom att rita visa formationer på pekskärmen kan du aktivera morfkrafterna. Du kan också välja vilken av dina hjältar som ska leda teamet. Wii U GamePad fungerar också som ditt synfält när du går in i byggnader och då flyttas även all action över till pekskärmen.

När du klarat av ett uppdrag kan du använda föremål du hittat för att köpa fler krafter samt förstärka dina hemliga baser, så kallade Wonderful Marts.

Du kan välja antingen att spela helt själv eller tillsammans med vänner. Upp till och med fyra spelare kan spela igenom detta actionäventyr tillsammans.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.