SteamWorld Dig släpps 8:e augusti!

I SteamWorld Dig, Image & Forms kommande gruvgrävarspel för Nintendo 3DS, är ångdrivna robotar hjältarna.

Tiden har stannat i slutet av 1800-talet, och mänskligheten har lyckats spränga sig själva i luften. De som är kvar för en hopplös tillvaro under jord, och ångdrivna robotar har tagit över Vilda Västern. Ett skräckscenario? Nej, utan själva fonden i SteamWorld Dig, det nya spelet till Nintendo 3DS eShop från göteborgsstudion Image & Form. Och var inte orolig: robotarna är genomhyggliga. Och du är en av dem.

Din karaktär är hjälten Rusty – en ensamvarg (eller snarare en ångdriven ensam-cowbot) som anländer till en gammal gruvby där tiderna är tuffa. Och medan du gräver dig ner genom den torra marken på jakt efter rikedomar som ska få bybefolkningen på fötter, vaknar en uråldrig ondska någonstans i djupet… och Rusty genomgår en märklig förändring. 

SteamWorld Dig släpps samtidigt i USA, Europa och Australien den 8:e augusti 2013, och kommer att kosta 79:- i Sverige.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.