Tidig tillgång till Old School RuneScape

Jagex, skaparna av den enormt populära och flerfaldigt prisbelönta free-to-play äventyrsspelet, RuneScape, har bekräftat att de kommer att lansera Old School RuneScape idag efter en betydande röst till stöd för den tjänst som finns på RuneScapes hemsida.

RuneScape-versionen som var i slutet av 2007 har ofta hyllats som en av de definierande perioderna i spelet av sina spelare. Sedan 2007 har spelet genomgått några betydande förändringar, bland annat en helt ny grafik och ljud motor, uppgraderat stridssystem och med ytterligare uppdrag och uppdateringar varje vecka.

Genom omröstningen under nästa vecka kommer RuneScape spelarna bestämma vilken investeringsnivå Old School RuneScape bör få framöver, allt från en grundläggande service med bara kritiskt underhåll till ett fullskaligt utvecklingsteam med full fokus på förbättringar och ta spelet i en annan riktning. Spelarnas röster avgör spelets framtid!

”Detta är inte första gången som vi har lämnat ett sådant stort beslut till våra medlemmar. Jag körde en mycket liknande enkät som tillät våra spelare att besluta om att föra tillbaka gratis-handeln och The Wilderness som hade vid tidpunkten, tagits bort från spelet. Vi brinner för att utveckla engagerande och innovativt innehåll för våra spelare och strävar efter att glädja och underhålla samhället. I år är inte annorlunda i vår ambition att fortsätta att bygga ett spel för ännu ett decennium. Våra spelares engagemang, passion, feedback och entusiasm ger oss den kompass, energi och tillfredsställelse som driver Jagex.

Det finns alltid en viss nostalgi när man talar om något som har att göra med det förflutna, så vi behövde vara säkra på att Old School RuneScape var något som en rimlig mängd av våra spelare verkligen ville, istället för bara något som de hade ett flyktigt intresse i och med över 250.000 röster redan gjutna, är populariteten av detta initiativ klart. ”

Mark Gerhard, Jagex VD

Den tidiga tillgången till Old School 2007 servrar börjar idag och alla spelare som röstade kommer att kunna börja sina äventyr innan den officiella lanseringen. Undersökningen kommer att vara öppen för spelare att rösta för tjänsten tills fredag ​​1 mars. Rösta gör du <a href=”www.RuneScape.com/oldschool”>här</a>

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.