Hitman 2 får massor med mer godis

Hitman 2 står nu på såväl digitala som fysiska spelhyllor sedan ett par dagar tillbaka, men Square-Enix har stora planer för uppdateringar efter släppet. Som vi nämnt tidigare så kommer Elusive Target-uppdrag där det gäller att snabbt och snyggt ta hand om extra värdefulla måltavlor. Det första uppdraget, The Undying, finns ute från idag fram till den 4 december. Här får du bara ett försök att ta kål på Sean Beans karaktär.

Hitman 2 kommer även att erbjuda spelare att ta sig an uppdrag från Hitman (2016) med uppföljarens uppdaterade arsenal av mordverktyg. Detta innehåll blir tillgängligt direkt för de som redan äger föregångaren, medan nya spelare kan köpa ett Legacy pack för en peng. Förutom detta utlovar Square-Enix flera gratisuppdateringar och ett smörgåsbord av nya spellägen och andra tillfälliga evenemang.

Vad gäller konceptet ”spel som en service” så verkar Squeenix ta i från tårna med den här titeln. Frågan är om spelarna stannar hela åkturen eller ger upp halvvägs. Något som är säkert är i alla fall att här finns mycket för konnässörer av smygarspel och lönnmord.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.