Tillbaks till Stilla Havet i senaste Battlefield V-kapitlet

Varning för mycket brutal trailer.

Den sista oktober återvänder Battlefield-serien till Stilla Havet. Då släpps Chapter 5: War in the Pacific och vi får återse bekanta kartor som Iwo Jima och Wake Island.

Kommer ni ihåg det numera klassiska spelet Battlefield 1942? Många av oss mins de storskaliga slagen som utspelade sig i luften, på land och ute på havet. Battlefield 1942 förändrade shooters i grunden och bäddade för mycket av det vi ser idag. Nu återvänder serien till samma område i Stilla Havet. Detta i och med releasen av Battlefield V Chapter 5: War in the Pacific som kommer den 31 oktober. De två första kartorna som släpps blir klassikerna Iwo Jima och Pacific Storm. Wake Island kommer i december. Givetvis tillkommer en mängd nya vapen, fordon och annan utrustning.

Hela helgen blir gratis

Är du sugen på att testa Battlefield V så kan du passa på snart. Den 1-4 november pågår nämligen en gratis provperiod på Xbox One, PlayStation 4 och PC. Läge att boka upp hela helgen redan nu alltså.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.