Battlefield? Snarare Battleroyale

Firestorm plockar in nya element i Battlefield V när det omtalade spelet kastar sig in i den mer än lovligt välanvända genren battle royale.

En dödlig ring av eld (Johnny Cash har ingenting med det att göra!) sluter sig sakta på den största kartan i Battlefields historia. Vapen och stridsfordon, använda i skvadroner eller solo i matcher mellan 64 skjutglada spelare.

  • Plundra – Jobba som ett lag och lås upp risk/reward-punkter och lägg beslag på det bästa lootet, medan ni utforskar en karta som är tio gånger större än Hamada.
  • Strid – Släpp lös Battlefield Vs signaturförstörelse med olika fordon, artilleripjäser och en uppsjö av vapen.
  • Överlev -Spela tillsammans för att dela på utrustning, rädda fallna kamrater och överlev den eldstorm som äter upp allt i sin väg.

Battlefield V: Firestorm blir tillgängligt för alla spelare när det släpps idag.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.