Battlefield V: Firestorm släpps 25 Mars

Det efterlängtade spelläget Firestorm släpps den 25 mars och drar därmed in Battlefield-serien bland alla andra Battle Royal-spel. Efter det ljumma mottagandet Battlefield V fick, hoppas nu EA att det nya spelläget skall tas emot väl av fansen.

Spelläget Firestorm är inte utvecklat av Dice utan det har Need for Speed-studion Criterion stått för. För den som är bekant med spelläget sedan tidigare är allting vad vi vet redan bekant. Du har begränsat utrymme för vapen och ammunition. Olika vapen har olika ammunition, så det gäller att taktiskt välja vad man plockar på sig. Utspritt på kartan finns olika uppgraderingar såsom större magasin, kolv för minskad rekyl och sikten för att hjälpa dig träffa fienden.

Firestorm kommer att stödja upp till 64 spelare och kartan som ser ut att vara baserad på kartan Nordlys av bilderna att döma. Olika sorters fordon kommer vara utspridda på kartan. Tidsepoken ser i sin helhet ut som att fortfarande vara andra världskriget men videon visar även en helikopter. Det fanns visserligen experimentella helikoptrar under andra världskriget men ingenting som användes i strid. Förvänta därmed er inte att spelläget är hämtat från verkliga händelser.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har alltid älskat spel sedan den dagen jag fick min första Nintendo 8-bit. Spel som står mig närmast hjärtat är de med högst inlevelse och en bra story. Men tar mig gärna an Racing, Actionspäckad shooter, strategi. Ja nästan allt roar mig. Jag spelar idag på en Playstation Pro på en LG OLED 65"C7. Jag spelar även med Playstation VR. Har även Nintendo Switch som samlar damm.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.