Titanfall öppnar portarna till beta

Är du pumpad för Titanfall, soldat? Är du redo att trampa omkring i en massiv robotrutsning som en ondskefull krigsgud på slagfältet och regna bly över dina fiender?

Givetvis är du det. Lyckligtvis kan du nu skriva upp dig för den stängda betan till PC och Xbox 360! Nu öppnar Respawn Entertainment portarna för anmälningar att testa deras nya FPS-actionsimulator och själva betan drar igång den 14’e februari.

Titanfall-betan inkluderar tre spellägen – Attrition, Hardpoint Domination och Last Titan Standing. I Attrition vinner laget genom att eliminera allt och alla på motståndarsidan – piloter, titaner och AI-soldater. I Hardpoint Domination gäller det för lagen att erövra och försvara kartan för att plocka poäng och säkra segern. I Last Titan Standing börjar alla i respektive lag med endast en Titan i ett omgångsbaserat spelläge som pågår till dess att ett lag förlorat alla sina titaner. Spelläget innehåller ingen respawning och inga nya titaner kan kallas in under striden.

Fortfarande pepp? I så fall kan du läsa mer på spelets officiella hemsida!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.