To the Moon far till Switch i sommar

Indieälsklingen To the Moon kommer till Switch i sommar. Utannonseringen kommer från X.D. Network, som också står för portningen och utgivningen av denna utgåva.

To the Moon släpptes första gången 2012 på PC. Spelet skapades i programmet RPG Maker, men konverteras nu till motorn Unity inför sin konsoldebut.

To the Moon har 96 % tummar upp på Steam, som är den största plattform spelet är släppt på.

To the Moon är väl uppskattat och mycket omtalat både i branschen och bland fans. Det är ett spel som fokuserar på sin berättelse och helt saknar strider. Det är mycket svårt för undertecknad att inte bli partisk inför den här utannonseringen, för jag fullkomligt älskade To the Moon när jag körde det – båda gångerna. För mer information kan du kika på trailern i sidhuvudet och på spelets talande Metacritic-sida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.