Det här är Pokémon Sword och Shield – ny trailer

Skicka dina pokémon på dagjobb, kampa med dem ute i vildmarken och designa ditt egna tränarkort i Pokémon Sword och Shield.
Videon visar vad vi kommer kunna göra i de nya pokémonspelen.

Förutom att fånga och strida mot nya och spännande monster, finns det många nya aktiviteter att ta del av i Pokémon Sword och Shield. Detta klipp, som är samma som kom till den japanska youtubekanalen förra veckan, introducerar oss för spelets funktioner.

Måste fånga fler, pokémon!

Efter att vi skapat en egen tränare och valt vår partner, Grookey, Scorbunny eller Sobble och lärt känna både rivaler och mentorer ger vi oss ut i vida världen för att bli den bästa pokémontränaren någonsin! Vi kommer ganska tidigt ut på vidderna i the Wild Area, ett stort, öppet område fullt av vilda pokémon. Längst vägen möter vi motståndare och utmanare som härdar oss inför gymstriderna och vårt slutliga mål som pokémonmästare.

När vi inte tränar pokémon kan vi slå läger och chilla med våra små monster. Blir vi hungriga kan vi slå fram kastrullerna och laga lite curry! I städerna kan vi shoppa nya kläder och byta stil för att matcha humör och livsstil. Detta kan vi sedan föreviga med ett personligt tränarkort att visa upp och byta med andra tränare. Vad korten har för funktion exakt är ännu oklart men det kan fungera som ett sätt att utmana varandra snabbt och enkelt.

Läs gärna vår förhandstitt på Pokémon Sword och Shield från Gamescom 2019.

Pokémon kan skickas på jobb och sysslor åt de många universiteten och industrierna i Galarregionen. Jobben har specifika kriterier och olika nivåer av belöning. Dina pokémon erhåller erfarenhet när de kommer tillbaka, men om den här funktionen ersätter dagiset vi haft i tidigare spel eller om det här är en ny metod att superträna sina pokémon är ännu oklart.

I Pokémon Sword och Shield kan du skicka dina pokémon på arbeten.
Det finns gott om arbete.

Onlinefunktionalitet

Precis som i tidigare Pokémonspel kan du byta och strida mot andra spelare, samt besöka deras campingplatser och hjälpas åt i Max Raid Battles. Men olikt tidigare pokémonspel behöver du ett aktivt Nintendo Switch Online, samt Nintendokonto för att ta del av funktionerna.

Det är ännu oklart om det är möjligt att ta del av Max Raid Battles offline.

Pokémon Sword och Pokémon Shield släpps den 15 november exklusivt till Nintendo Switch.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.