Total War: Warhammer II har fått ett releasedatum

Nästa titel i Creative Assemblys serie av fantasystrategi har fått ett officiellt releasedatum: 28:e September. Spelet tar plats i en helt ny Warhammer-värld, Den introducerar fyra nya spelbara raser i en narrativ kampanj som bygger upp till en överdådig final.

Alla som har förbeställt Total War: Warhammer II kommer få en Early Adopter-bonus i form av ett Race Pack-DLC för det föregående Total War: Warhammer. Innehållet i denna DLC kommer finnas tillgängligt innan del två i serien släpps. För de som vill kasta iväg lite mer pengar åt det här hållet finns även samlarutgåvan tillgänglig, vid namn Serpent God Edition.

Total War: Warhammer II fanns att spela på E3 och visades upp på PC Gaming Show under samma mässa. Det kommer även en flashig specialutgåva att frossa i.

Serpent God Edition – En artefakt passande en gud, eller åtminstone en hängiven Slann Mage-Priest…eller spelare med smak för det finare. Serpent God Edition kommer förpackat i en fjällig, turkos låda, besmyckad med stenliknande glyfer som kan ses på Lord Mazdamundis hjälm. Dessa ger oss en bild av tempelstäderna i Lustria.

När denna fashionabla låda öppnas hittar vi bl.a.

Race Pack DLC
För Total War: Warhammer; ett nytt, hittills okänt Race Pack, för första gången i trilogin. Det ger en ny ras, två nya Legendary Lords och en bunt av monstruösa enheter och unika mekaniker.

Stone Effect Puzzle Sphere
Denna relik från the Old Ones kan bara öppnas av de visa, de uthålliga eller de listiga.

Carved Bone-Effect Totems
Hittas inne i den kryptiska sfären och erbjuder ett urval av bone totems som kommer från den exotiska djungeln av Lustria.

Art book
En tjock samling av exklusiv concept art, den tematiska startpunkten för hjältarna, miljöer och byggnader i Total War: Warhammer II.

Exklusiv insider-guide
En strategiguide sin är oackad med insiderinformation för att ge en så tight start som möjligt med de nya raserna. Ger ovärderliga tips för att hjälpa dig överkomma Great Vortex och bemästra slagfältet.

Klistermärken
Exklusiva bilder på de fyra raserna som slåss om kontrollen över Great Vortex.

Canvas Map med Lizardmen Artwork
Planera dina kampanjer med en illustrerad tygkarta över världen du ska ta kontroll över.

Saurus Blade halsband (med en 4GB USB)
En replika av det vapen som används av Sauruskrigare.

Tillsammans med den sällsynta Serpent God Edition kommer det även en Limited Edition som kommer finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare. Denna version innehåller samma metallåda som Serpent-versionen, men även insider-guiden som nämnts ovan.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.