TwitchCon kommer till Europa under nästa år

Äger rum på CityCube i Berlin, från 13 april till 14 april.

TwitchCon är en årlig mässa helt tillägnats streamingtjänsten Twitchs stora community, deras innehållsskapare, fans och moderatorer. Årets TwitchCon på amerikansk mark blev snabbt utsålt med tiotusentals besökare på tre dagar. TwitchCon Europe i Berlin kommer att innehålla många liknande aktiviteter, inklusive utställarnas exponeringshall, bransch- och communitypaneler, meet-and-greets med populära streamers och mer.

– TwitchCon skapades för att fira och inspirera alla som är delaktiga i Twitchs community. Det är ett pulserande, växande och globalt community och vi är exalterade över att för första gången ta TwitchCon till Europa. Det kommer att finnas många likheter från TwitchCon i USA men samtidigt tar vi inspiration från platsen och de olika kulturerna i hela regionen för att säkerställa att upplevelsen är relevant för alla besökare, säger Kate Jhaveri, Marknadschef på Twitch.

Fler detaljer om TwitchCon Europe kommer att presenteras de kommande månaderna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.