Undvik utrotning i Call of Duty: Ghosts

[youtube id=”uyewd0mPC8I” width=”600″ height=”350″]

Det är inte så mycket spöken som som det är utomjordingar som satsar på att utrota spelarna i Infinity Ward’s kommande titel. Det nya spelläget, som presenterats under namnet Extinction i den senaste trailern, sätter en grupp på 1-4 spelare att överleva horder med monster. Spelläget beskrivs som ”en unik mix av överlevar-action i högt temop, FPS-försvar, plundring och uppgraderingar”, så vi kan alltså förvänta oss vad som i skrivande stund ser ut som ett horde-mode med mindre deluppdrag för att ständigt hålla spelarna i rörelse. Det skvallras som nämnt även om mer RPG-inspirerade element i formen av klassbaserad levling för ytterligare spelarprogression.

Du kommer själv kunna skjuta monster när Call of Duty: Ghosts släpps till PC, Xbox 360, PS3 och WiiU den 5:e November. Det kommer även vara bland de första titlarna till både PS4 och Xbox One när dessa släpps i Sverige den 29’e November (PS4) resp. tidigt 2014 (Xbox One).

Läs mer på spelets officiella hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.