Bli en actionhjälte med Viaplay på Gamex

Viaplay smygstartar sin nya marknadskampanj på höstens Gamex och CDON Expo. Under parollen ”Det heter Viaplay. Men du får kalla det vad du vill” kan mässbesökarna fotografera sig i Viaplays fotobås och klistra in sig själva i sina favoritgenrer genom att använda olika grafiska teman.

På ett enkelt och inspirerande sätt vill vi visa hur vi ger huvudrollen till Viaplay-tittaren. Kampanjen kommer att köras i alla mediekanaler med start den 11e november.
Janna Winroth, landschef på Viaplay

Detektiv? Hollywoodstjärna? Eller actionhjälte? För besökarna på årets Gamex-mässa är valet fritt när de kliver in i Viaplays fotobås och låter sig fotograferas. Bilderna som tas i fotobåset kommer att hashtaggas och publiceras både på Gamex och Viaplays respektive Instagram-flöden. Självklart får besökarna även ta med sig bilderna hem.

Under Gamex får besökarna även chansen att hänga i Viaplays ”vardagsrum” där de kan testa Viaplay-tjänsten och kika på utbudet som erbjuds. Gamex arrangeras med CDON Expo under höstlovet den 31 oktober-3 november på Kistamässan i Stockholm.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.