Unknown 9, en berättelsevärld av flera sammanhängande produktioner, bl.a. ett spel

Unknown 9 är ett underhållningsprojekt som via ett spel, en roman, en serietidning och podcast tillsammans skapar en berättelsevärld.
Böcker, serietidningar, spel och podcast blir en mediaupplevelse i Unknown 9.

Unknown 9 är ett samlingsnamn för en otroligt ambitiös underhållningsproduktion där flera olika mediala berättelser tillsammans skapar ett större narrativ. Produktionen består av romaner, serietidningar, podcasts och ett tevespel och är vad utvecklaren Reflector Entertainment kallar en berättelsevärld.

Tevespelet Unknown 9: Awakening är studions första och är navet för berättelsen av vilket de andra ansluter sig till. Awakening är ett actionäventyr ur tredjepersonsperspektivet och handlar om Haroona som vuxit upp på Kolkattas gator och upptäcker att hon har övernaturliga krafter. Spelet släpps 2021 till nästa generations konsoler och PC.

Berättelsevärlden vidgar sig sedan med romanen Unknown 9: Genesis från författaren Layton Green, podcasten Unknown 9: Out of Sight och serietidningen Unknown 9: Torment. Var och en ska stå som självständiga produkter men skapar tillsammans en större helhet i Unknown 9-universumet.

Du kan läsa mer på berättelsevärldens officiella hemsida. Från hemsidan har du även under en begränsad tid tillgång till de första delarna av podcasten, böckerna och serietidningarna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.