Upplev tiden direkt efter atombomberna i Fallout 76

Fallout 76 är en föregångare och av trailern att döma får ta del av den direkta följden av atomkriget. Som vanligt skryts det om att spelet är stort – fyra gånger så stort som Fallout 4. Jag är inte alls imponerad då jag vill se att all denna yta fylls med ett innehåll som inte är slentrian först. Att skryta om storlekar när en inte vet hur de ska användas känns ganska klent, men jag kan såklart ha fel. Efter att ha spelat rollspel på äldre konsoler vet jag dock att storlek alltid får offra kvalitet på annat håll och i Bethesdas Falloutserie har handlingen alltid blivit varit väldigt svag i min mening.

Min skepsis åsido – det är en enorm värld vi pratar om och om de fyller den med underhållning och ger världen lite mer liv, med mer funktionella sidouppdrag, kan det här kunna bli en fantastisk upplevelse som kommer ta lång tid att tröttna på.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

4 2

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.