Valve visar upp ny konsol

För er som inte redan visste det så pågår just nu en stor mässa i Los Angeles som heter CES. Här visar elektronikbranschen upp det senaste inom det senaste. En av årets största snackisar har blivit den lilla konsolen som Valve visade upp i sin monter. Lådan går under namnet Piston och skall enligt uppgift vara packad med 8 gig ram och en hårddisk på hela en terrabyte. Operativsystemet är Linux och Steam körs i formatet Steam Big Picture anpassat för TV. Av bilderna att döma så verkar det vara gott om portar på maskinens baksida, vilket tyder på att den kommer att fungera som en mångsidig mediabox.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.