Världspremiär kl 17! Officiella GTA V-trailern

Los Santos: en sprudlande, soldränkt metropol fylld av självhjälp-gurus, unga skådespelare och slocknade stjärnor. En gång i tiden var staden hela västvärldens stjärna, men nu kämpar man med att hålla sig flytande i tider av ekonomisk osäkerhet och billig reality-TV. Mitt i detta kaos planerar tre väldigt olika brottslingar sin väg till lycka och framgång. Franklin, en gatugangster som alltid letar efter möjligheter till snabba pengar. Michael, en yrkesbrottsling som hoppades att livet som förtidspensionär skulle vara lite mer glamoröst. Och slutligen Trevor, våldsgalningen som suktar efter en billig fix och den stora stöten. När alternativen tryter riskerar trion allt i en serie våghalsiga stötar som kan avgöra deras öde och göra dem ekonomisk oberoende.

 

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.