Varvat söker engagerad skribent

Har du en passion för spel och gillar att skriva så det engagerar människor? Då är du kanske Varvats nästa medarbetare. Vi söker nu en engagerad skribent som brinner för tv-spel i alla dess former. Ju fler konsoler du har tillgång till, desto bättre. Vi söker dig som gillar att skriva och som kan hjälpa oss med både recensioner, krönikor och allmänna spelnyheter.
Vi lägger stor vikt vid dina språkliga kunskaper och din förmåga att leverera texter i tid. Dessutom så ser gärna att du har en personlig touch på dina texter. Skicka ett mail till skribent@varvat.se om du vill ha mer information. Bifoga gärna en text du skrivit. Vi hör alltid av oss!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.