Far Cry 6 släpps nästa år

Precis som den nyliga läckan skvallrare om så släpps Far Cry 6 nästa år och precis som det spekulerats i spelar Giancarlo Esposito skurken och diktatorn Antón Castillo.

Den här gången tar äventyret oss till den tropiska ön Yara där en gerilla-ledd revolution håller på att blossa upp. Du tar rollen som Dani Rojas, en lokal gerillakrigare som drivs av en stark tro på frihet och tillsammans med dina allierade på den stora ön slåss ni för ett fritt Yara.

Our country is like this grenade… you must clutch our people nice and tight or we all go boom.

Antón Castillo

Far Cry 6 planeras att släppas den 18 februari nästa år och spelare som köper spelet till Xbox One eller Playstation 4 kan utan kostnad uppdatera det till nästa generations konsoler om de så önskar.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.