Vinn på din kreativitet i SimCity Challenge

Dn 25 mars inleder den interaktiva digitala stadsbyggnadstävlingen SimCity Challenge. Tävlingen är öppen för alla som äger det nya SimCity och det gäller för deltagarna att skapa den mest ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbara staden.

Fler än 5,7 miljoner städer har skapats sedan spelets release den 7 mars.
• SimCity-spelarna har spelat mer än 15 miljoner timmar online.
• Fler än 780 miljoner byggnader har byggts.
• Fram tills idag har SimCity-borgmästarna byggt vägar i spelet som motsvarar 40 000 varv runt jorden.

”Det nya SimCity är det första spelet i seriens historia där användarnas handlingar får långtgående konsekvenser som sträcker sig utanför deras stads gränser och där de kan ta sig an globala utmaningar som utsläpp, jakten på förnybara resurser och naturkatastrofer. Därför lämpar sig det här spelet oerhört väl för en stadsbyggnadstävling där det gäller för deltagarna att skapa en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad.”
Andreas Larsson, marknadschef Electronic Arts Sverige.

SimCity Challenge. pågår till och med den 31 augusti. Tävlingsbidragen ska uppfylla vissa miljöaspekter i förhållande till din stads invånarantal samt även uppfylla Swecos kriterier för en hållbar stad. För mer information om tävlingen gå in på www.telia.se/simcity

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.