Warframe fortsätter att växa

Warframe är det stora Free to Play liret som har 9 miljoner registrerade konton och som bara blir större och större. Nu kommer vi även att få se Warframe under Gamescom i Oktober månad. Där kommer en grupp från Warframes utvecklingsteam att presentera något stort som givetvis fortfarande är hemligt. För de veteran-spelare som finns där ute kan det bli intressant att spekulera om vad som komma skall. Om du har planerat att besöka Gamescom 2014 och är intresserad utav Warframe kan det helt klart vara värt att registrera dig här för att få chansen att delta i något som Digital Extremes har valt att kalla TennoLive, mer information hittar du på den tidigare länken.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är den typen av spelare som älskar MMO och nästan allt från just Blizzard. Jag har spelat diverse spel genom åren men inget slår ett bra MMO. Jag är väldigt fotbollsintresserad så därför står FIFA-serien mig väldigt nära också.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.