Wargaming slår världsrekord, igen

Wargaming, de prisbelönta tv-spelsutvecklarna och utgivarna är glada att kunna meddela om att deras MMO actionspel World of Tanks har satt ett nytt Guinness världsrekord i flesta spelare online samtidigt på en MMO-server. Antalet spelare inloggade på en av de fem servrarna i det ryska klustret nådde siffran på 190.541 spelare online den 21 januari, 2013.

Med mer än 50 miljoner spelare över hela världen och högsta siffran på användare som är online samtidigt går upp till 815.000 spelare enbart i Ryssland är företaget  i framkanten på MMO spelmarknaden. Detta är andra gången Wargaming slår rekordet då de förstärkte sitt gamla rekord på 91,311 spelare online samtidigt i Januari 2011.

Det är bara att klappa händerna och gratulera!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.