Watch_Dogs visas upp på Gamex

Ett av höstens mest hajpade spel är utan tvekan Watch_Dogs. Under Gamex så kommer besökarna att få en exklusiv demonstration av spelet. Den som visar upp Watch_Dogs är ingen mindre än Animeringsansvarige Lars Bonde från Ubisoft

Besökarna på Gamex och CDON Expo får möjlighet att träffa Lars Bonde,’Cinematic Animation Lead’ och ansvarig för kvalitén av animeringen i kommande spelet ”Watch Dogs”. Spelet utspelar sig i en övervakad, inte alltför avlägsen, framtid.  Lars Bonde leder ett team hos spelutvecklingsstudion i Montreal som arbetar med skådespelare och alla filmliknande sekvenser – en viktig del i dagens spel.

Lars Bonde finns i Ubisofts monter mellan klockan 15.00–16.00 fredagen den 1 november för att signera ”Watch Dogs”-tshirts till fans. Dessutom kommer Lars Bonde att kommentera en demonstration av spelet i Ubisofts monter följande tider: torsdagen den 31 oktober klockan 12.00–12.30 och 14.30–15.00 och fredagen den 1 november klockan 12.00–12.30 och 14.30–15.00.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.