Massive representerat på Gamex

En av de största snackisarna på sommarens E3-mässa i Los Angeles var det utannonserade ”Tom Clancy’s The Division”, ett actionbaserat onlinerollspel helt utvecklat av Malmöbaserade spelstudion Massive Entertainment. På Gamex och CDON Expo visas spelet upp för besökarna bakom stängda dörrar med svenska utvecklare på plats. 

Under torsdag 31 oktober och fredag 1 november på Gamex och CDON Expo kommer Martin Hultberg, som är IP Developer hos Massive Entertainment, att finnas på plats för att träffa fans och berätta mer om hur en svensk spelstudio tar sig an ett av spelvärldens mest kända varumärken. Samtidigt visas spelet upp.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.