The Witcher kommer till Netflix

Yep, ni läste rätt. I kölvattnet av Castlevania kommer fler spelrelaterade serier. Eller åtminstone ett pilotavsnitt. Utkastet är klart och det ser ut som att detta kommer bli verklighet inom en viss framtid.

Baserat på novellen i åtta delar, skriven av Andrzej Sapkowski, fick vi en trilogi spel som tog världen med storm. Med en kommande filmatisering på horisonten tar de världen i The Witcher till en ny plattform. Lauren S. Hissrich har delat med sig på Twitter om att utkastet för piloten nu är klart.

Hissrich har även jobbat på andra Netflix-shower som The Defenders och Daredevil, samt den politiska serien The West Wing. Hissrich kommer även agera showrunner och exekutiv producent för serien.

“Andrzej Sapkowski har skapat en rik och minnesvärd värld som på en gång känns magisk och bekant” säger Erik Barmack, Netflix vicepresident. “Jag är glad över att Netflix vill göra en adaption av mina berätterlser, hålla sig trogna till källmaterialet och de teman som jag har spenderat över 30 år med att skriva.” säger Sapkowski. “Jag är förväntansfull när det kommer till vårt samarbete, samt hur bra teamet har jobbat för att göra detta till verklighet.”

Just nu finns det ingen information om vem som ska spela de olika karaktärerna.

 

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.