Wonderputt till iPad den 13 september

Minigolf kanske inte är den spelgenre som har åldrats som vin, men den har alltid funnits med i svängarna på ett eller annat sätt. Det är inte heller en genre där innovationerna har haglat men Wonderputt, indiespelet från studion Damp Gnat, gör en stor ansträngning. Med atmosfärisk musik, PixelJunk-inspirerad grafik och simpla kontroller så har spelet fått stående ovationer från såväl Kotaku som AVClub som browser-spel.

Nu står spelet inför en release på iPad 2 och New iPad, för en kostnad på $1 vilket troligtvis innebär att spelet kommer kosta 7:- i Sverige. Huruvida spelet kommer att släppas utanför USA är inte helt tydligt, men jag ser fram emot att snart sitta med Wonderputt på min padda. Tills vidare kommer man att kunna spela spelet på den officiella hemsidan.

[youtube id=”Dqyhc9ccqzc” width=”600″ height=”350″]

Källa: Damp Gnat på Facebook

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.