BREACH – ett mobilspel som utspelar sig i Cyberpunks värld – plus en tävling

Spela massa Breach och vinn en Xbox Series X och Samsung 65" Q80T QLED Smart 4K TV.

Bandai Namco Nordic kom med en överraskning idag: Breach, ett mobilspel som tar inspiration av CD Projekt Reds kommande rollspel Cyberpunk 2077. Breach påminner om Pokémon GO och Wizards Unite och går ut på att spelare ska ut och röra sig i verkliga världen för att utföra dataintrång, ladda upp och byta information med andra spelare och besegra säkerhetsprogram.

Du kan ladda ner Breach från App Store och Google Play.

Breach är i dagsläget i early access och ett arbete under utveckling, och är därför inte komplett. Det kan också förekomma en del buggar och innehåll som saknas.

I samband med dagens release inleder också Bandai Namco Nordic en tävling som pågår fram till releasen av Cyberpunk 2077 den 19 november i vilket nordiska spelare (Finland, Danmark, Sverige och Norge) i Breach kan vinna en Xbox Series X och en Samsung 65″ Q80T QLED Smart 4K TV. Reglerna för tävlingen ska gå att läsa här, men i skrivande stund verkar länken trasig.

Lycka till!

Breach utvecklas av den svenska studion DVA Studio AB som bland annat skapat ljudupplevelsen Promenad och A Missing Room.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.